2014. szeptember 18., csütörtök

Szépségversenyzők felkészítése - ahogy még senki...! 1.

Szépségversenyzők felkészítése - ahogy még senki...! 1. Polgár Dotti

Korábban bemutattuk, hogy ...

Természetesen nem kizárólag a szépségkirálynők fejlődését mutatjuk be videókban, hiszen a szakmai felkészítésen minden döntős részt vett és a tudást is megszerezte.


A döntőbe jutott versenyzők mind annak reményében vettek részt a felkészítésben, hogy ők lesznek a szépségkirálynők. Nyilván mindannyian nem lehettek azok... De a rendezvényünk egyik célja, és egyben a sikeresség fontos mérőszáma, hogy a versenyzők a nálunk megszerzett tudást mennyire tudják felhasználni a karrierjük építésében.


Dotti hihetetlen személyiség, annyi bizonyos...! Elképesztően kommunikatív, ha valahol jelen van, akkor nagyon aktívan és meghatározóan van jelen. Céltudatos - talán a legcéltudatosabb az összes döntőbe jutott versenyző közül - és céljaiért hajlandó is áldozatot hozni.

Az ő esetében komoly kihívás volt beszédének koherenciáját megtartani és rászoktatni, hogy ne hagyja, hogy heves érzelmei eltérítsék beszédének fókuszát.


Mit gondoltok, mennyire sikerült?

Dotti mindezek mellett hihetetlenül tehetséges énekes. Könnyen lehet, hogy hamarosan viszontláthatjátok - akár velünk is... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése