2014. szeptember 14., vasárnap

A szépségkirálynők élete 2014 - Kármán Dalma 2.


A szépségkirálynők élete 2014 - Kármán Dalma 2. rész

Mint korábban írtunk róla, a tavalyi sorozat sikerén felbuzdulva idén is blogolunk. Akkor Ötvös Brigi, a Miss International Hungary 2013 cím tulajdonosa mesélte el tapasztalatait szépségkirálynőként. Mindennapjainak bemutatásával kísérhettük végig útján, amely a világ öt legszebb lánya közé vezetett - ezt persze, akkor még nem tudhattuk. 

Ismét Kármán Dalma-nál a szó, aki ezúttal a felkészítő táborban tapasztaltakról ír nektek. Az első bejegyzése itt olvasható.


Bevallom őszintén, én nagyon féltem az egy hetes tábortól. Hátunk mögött volt már 3 együtt töltött hónap. Volt időnk megismerni egymást. Tudtuk, hogy ki milyen és, hogy hogyan viselkedik különböző élethelyzetekben. Volt a vicces, az energiabomba, a hisztis, a nagyszájú, a csöndes, a lelkes, az érzékeny….  tehát minden féle embertípus. Pontosan ezért tartottam ettől és mindig az járt a fejemben, hogy milyen lesz egy hétig 11 másik csodaszép lánnyal együtt élnem. Aztán végül a beköltözés után mintha minden sínre került volna. 

Gördülékenyen teltek a napok, egyik programról rohantunk a másikra és nem sok időnk volt magunkkal sem foglalkozni, nemhogy mással…  Mivel mindenki nagyon fáradt volt már a végére, hiszen 3 hónap kemény munka előzte meg a tábort, elkerülhetetlen volt a kiborulás, de a legnagyobb feltöltődést az utolsó estén kapott meglepetés hozta.

Egész napos próbánk volt a Corinthia Hotelben és már mindenki nagyon fáradt volt (na és persze farkaséhes), de az étterembe érve ott vártak minket a szeretteink! Nagyon boldog voltam, hogy láthattam Apukámat és Anyukámat a döntő előtt és nagyon nagy erőt adott,hogy a nagy megmérettetés előtt láttam a szemükben, hogy hisznek bennem!  

A másik két szépségkirálynő, Lukács Réka bejegyzéseit itt, míg Nyitrai Dalma bejegyzéseit itt olvashatod. 
A koncepcióról pedig itt.

+Czeglédi Tamás +Gábor Szilágyi  +Tamás Czeglédi +Szabolcs Gall +Ferenc Tamcsu +Rippel Ferenc +Réka Lukács +Dalma Kármán 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése