2014. szeptember 14., vasárnap

Így készül a szépségkirálynő 1. Lukács Réka, Miss Grand Hungary 2014

Így készül a szépségkirálynő 1. Lukács Réka, Miss Grand Hungary 2014

Új háromrészes minisorozatunk lényege, hogy bemutassuk három regnáló szépségkirálynőnk honnan indult és a 13 hetes felkészülés alatt hova jutott. A sorozat tehát az előválogatók után, a középdöntőre készült bemutatkozó videót hasonlítja össze a felkészítés legvégén, vagyis a döntőre készített bemutatkozó videóval.

Az első rész az első utazót illeti, így nézzük Lukács Réka fejlődését:

 

Réka a tavalyi verseny során és utána is rengeteget fejlődött. A versenyre valóban nagyon céltudatosan és határozottan érkezett. Nagyon kellemes, szórakoztató személyiség, a dolgunk "csak" annyi volt, hogy ez segítsük kihozni belőle.


A felkészítés szinte minden programján részt vett. Nagy erőssége, hogy könnyen magára vonja a figyelmet - ez a videókban is jól érzékelhető...

A következő videó hivatott bemutatni a fejlődést. A videót azonban sajnos nem tudtam beágyazni, így maradt a link:

Videó

A bónusz pedig:

Végig nagy hangsúly helyeztünk a beszédtechnikára és az angol nyelvi felkészítésre. Réka a BGF Külkereskedelmi szakán nemzetközi gazdálkodást hallgat angol nyelven, így emiatt kellett a legkevésbé aggódnunk.


Bár egy háromrészes minisorozatról van szó, a folytatás borítékolható, hiszen a királynők számára a döntővel nem ért véget a felkészítés. Sőt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése