2014. szeptember 16., kedd

Így készül a szépségkirálynő 3. Nyitrai Dalma - THE Beauty Pageant Hungary 2014

Így készül a szépségkirálynő 3. Nyitrai Dalma, a THE Beauty Pageant Hungary győztese, aki a Face of Beauty International 2014 nemzetközi döntőjén képviseli Magyarországot

Új háromrészes minisorozatunk lényege, hogy bemutassuk három regnáló szépségkirálynőink honnan indultak és a 13 hetes felkészülés alatt hova jutottak. A sorozat tehát az előválogatók után, a középdöntőre készült bemutatkozó videót hasonlítja össze a felkészítés legvégén, vagyis a döntőre készített bemutatkozó videóval.

A harmadik részben Nyitrai Dalma szakmai fejlődését figyelhetjük meg. Dalma személyében egy igen céltudatos versenyzőt ismerhettünk meg, aki szinte minden felkészítő programon részt vett és minden betéteseményen jól szerepelt.


Jelleméből leginkább visszafogottsága jelentett kihívást, ami szokatlanul halk beszédében nyilvánult meg, ami sugallhat némi határozatlanságot a színpadon. Ez a határozatlanság csak látszat, inkább csak szerénység, ezt a felkészítés során megtapasztalhattuk, éppen ezért volt fontos, hogy ez beszédén is minél jobban látszódjon.

A középdöntő után, a THE Beauty Pageant Reality bemutatkozó videójaként készített videó pedig:



Dalma nyilvánvaló és jól látható erősségei mellett hat éves versenytáncos "múltja" is nagy előny, amely a színpadi mozgásán, magabiztosságán és tartásán is jól látszik. A döntőre készített videó:

 

Bár egy háromrészes minisorozatról van szó, a folytatás borítékolható, hiszen a királynők számára a döntővel nem ért véget a felkészítés. Sőt... 

Dalmával kapcsolatos bejegyzéseinket itt olvashatod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése