2014. augusztus 30., szombat

A szépségkirálynők élete 2014 - Nyitrai Dalma

A szépségkirálynők élete 2014 - 2. rész
 

Mint korábban írtunk róla, a tavalyi sorozat sikerén felbuzdulva idén is blogolunk. Akkor Ötvös Brigi, a Miss International Hungary 2013 cím tulajdonosa mesélte el tapasztalatait szépségkirálynőként. Mindennapjainak bemutatásával kísérhettük végig útján, amely a világ öt legszebb lánya közé vezetett - ezt persze, akkor még nem tudhattuk.

A három királynő közül Lukács Réka volt az első, aki megírta tapasztalatait. Most a szó Nyitrai Dalmáé:


Amikor kiderült, hogy bekerültem a Miss International Hungary legszebb 12 lánya közé nagyon boldog voltam, mert tudtam, hogy innen már meg van a lehetőségem arra, hogy bebizonyítsam a zsűri számára, hogy méltón képviselném hazánkat a nemzetközi döntőn. Akkor még el sem tudtam képzelni, mekkora munka vár rám a továbbiakban. 


Elkezdődött a kemény, felelősségteljes felkészülés a döntőre egy közel 4 hónapig tartó reality show keretein belül. A reality show általában péntek, szombat és vasárnap zajlott. Rengeteg járás-, tartás-, angol-, beszédtechnika órán vettünk részt, de persze a szórakozás sem maradt ki. A péntek estéket VIP bulizással töltöttük együtt, mint például a Forma 1-es after partyn. Sok olyan adrenalin fokozó programon is részt vettünk, amire úgy gondolom magamat sohasem tudtam volna rávenni, hogy kipróbáljam, pl. Hungaroringen Off Road vezetés, segwayezés a hegyekben, wakeboard, falmászás stb. A sok felkészítő óra mellett hozzászokhattunk a kamerák kereszttüzében való viselkedéshez is. Személyes kedvenc programom a Fashion Awards gála volt, mert nagyon közel áll hozzám a divat, a modellkedés és így egy kis betekintést nyerhettem a szakma rejtett dolgaiba is. 


De ez alatt a 4 hónap alatt nem minden csak a szép és jó dolgokról szólt. Első hónap után úgy gondolom már mindenki kicsit elfáradt. Le kellett mondanunk a hétvégi családi programokról, a bulikról a barátokkal és fel kellett utaznunk reggelente Pestre, ahol mindig a legjobb formánkat kellett hoznunk és maximálisan elsajátítani minden tudást, amit a felkészítő óráinkon kaptunk. Sokan feladták és kiléptek a versenyből… Az utolsó hónapra már sok konfliktus is kialakult a lányok között és nagy volt már a nyomás is rajtunk a döntő miatt. 


Nagyon nehéz volt az tény, de úgy gondolom minden egyes könnycsepp megérte és meghozta a gyümölcsét. Hiszen bebizonyosodott, hogy az álmaink elérhetőek, csak küzdenünk kell értük a végsőkig és habár az élet olykor közrejátszik buktatókkal és nehézségekkel akkor sem szabad feladni. Nagyon sokat köszönhetünk a szervezőinknek, illetve a stábnak, akik mindig tartották bennünk a lelket és minden erejükkel azon voltak, hogy jól érezzük magunkat és megkapjuk azt a felkészítést, amivel bátran kiállhatunk akár a nemzetközi színpadra is.

Úgy érzem meg tudtuk mutatni az embereknek, hogy szépségkirálynőnek lenni nem csupán csak egy cím, amit bárki megszerezhet, jóval több annál, nagy elhatározottság és kemény munka kell hozzá.

+Czeglédi Tamás +Gábor Szilágyi  +Tamás Czeglédi +Szabolcs Gall +Ferenc Tamcsu +Rippel Ferenc +Réka Lukács +Dalma Kármán 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése