2014. április 1., kedd

Egy szépségkirálynő bejegyzései 9.


Egy szépségkirálynő bejegyzései  9. 

 

Sziasztok!

Mint láthattátok elindult a válogatás a 2014-es MissInternational Hungary versenyre. Idén csak két előválogató lesz, tavaly 6 volt ugye bár.. Emlékszem mennyire izgult mindenki,hogy mit fognak kérdezni tőle a zsűritagok… Nos, idén már fordított a helyzet, ugyanis én kérdezhetek a jelentkezőktől, kíváncsiskodhatok azoknál a lányoknál akik számomra esélyesek! :)
 
Azt elmúlt hónapok nagyon sok mindenre megtanítottak.., mikor belevágtam ebbe az egészbe nem gondoltam volna, hogy mik történhetnek majd velem. A Tokióban töltött idő számomra egy örök és csodálatos emlék marad, amit soha senki nem vehet el tőlem. Az ott szerzett tudás, tapasztalat, élmény, légkörváltozás sokban megváltoztatott engem is. Nagy örömömre szolgál, hogy idén újra taníthatok. Átadhatom a tapasztalataimat, tudásomat, hogy ezzel segíthessem a lányokat.:)


Az idei verseny, számomra is sok újdonságot tartogat, mivel egy teljesen új koncepció alapján valósul meg a megmérettetés. Április 12-én lezajlik az utolsó előválogató és egy hétre rá már következik is a középdöntő ahol kiválasztunk 23 +1 lányt, akik bejutnak az elődöntőbe, amely során a hozzátartozók, érdeklődők, követők egy reality show keretein belül ismerhetik meg a lányokat és választhatják ki a számukra abszolút győztest. A lányok ez alatt a 3 hónapos felkészülés alatt nagyon sok mindent megtanulnak a szakmáról, magáról a versenyről. Edzéseik lesznek, életmód tanácsadások, mester sminkesektől és fodrászoktól fognak tanulni. Elsajátíthatják, hogy mi áll nekik jól azt hogyan készíthetik el maguknak, hogy mindig tökéletesen mutatkozzanak egy-egy nyilvános megjelenésnél. 


Ami számomra nagyon fontos, hogy azon az órákon, amiket majd én tartok a lányoknak el tudják dönteni, hogy mit is szeretnének,  komolyan veszik-e ezt az egész rendezvényt, ami csak értük van… nagyon sok odafigyelést, áldozatot, energiát fog igényelni  azoktól a lányoktól ez a megmérettetés,akik bejutnak a legjobbak közé. Minden lánynak el kell döntenie, hogy megéri e ez, szeretne-e kijutni Japánba és méltón tudná-e képviselni Magyarországot?! :)

Ha a válasz igen akkor tessék teljes erőbedobással készülni a már továbbjutott lányoknak a középdöntőre, akik meg most döntöttek úgy, hogy jelentkeznek nekik pedig jó felkészülést az előválogatóra. Tudom ajánlani,hogy nézegessétek meg a 2013-as Youtube videókat, iratkozzatok fel a csatornánkra, hogy értesüljetek mindenről! 

Kövessetek továbbra is facebookon a hivatalos oldalamon: Ötvös Brigitta Miss International Hungary 2013
Valamint instagramon: otvosbrigi néven megtaláltok!

Legyen szép napotok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése