2014. február 21., péntek

Egy szépségkirálynő bejegyzései 8.



Egy szépségkirálynő bejegyzései 8.


Az elmúlt hetekben nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan tudnék segíteni másokon. A 2013-as Miss International Hungary döntős versenyzőivel ellátogattunk a Wesles János Általános iskola és Óvodába, ahol hátrányos helyzetű gyermekek nevelkednek.. Féltem egy kicsit, hogy milyen közeg, állapot fog minket fogadni... de minden félelmem és aggályom elmúlt mikor megérkeztünk és csupa élettel teli, játékos, táncoslábú kis csöppségek fogadtak minket. Mindennél nagyobb volt a boldogságuk mikor átadtuk az ajándékokat, játékokat és harapnivalót nekik, majd elkezdtünk önfeledten játszani.. táncolni. Nagyon ügyesek voltak a fiúk csak úgy forgattak minket, udvaroltak bókoltak..hajjaj kislányok ;) Nagyon jól mulattunk :)
Tulajdonképpen ennek a jelenlétnek is köszönhető, hogy tudomást szereztünk erről az óvodáról és megtudtuk hogy mennyi erőfeszítésbe kerül minden nap ellátni az ott dolgozónak a gyerekeken kívül még a rászoruló családokat is akik hétvégente ételosztásért vagy begyűjtött használt ruháért mennek oda. Régóta szívemen viselem az ilyen történéseket, ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy apró dolgokról lehet a legnagyobb örömet szerezni másoknak, így létrehoztunk a MIH verseny szervezőivel egy folyamatos adománygyűjtési rendszert amivel támogatni, segíteni akarjuk az óvodát, az ott lakókat az ott dolgozók munkáját megkönnyíteni azzal, hogy a begyűjtött adományt elszállítjuk hozzájuk. Ezek az adományok állhatnak hideg ételből, használt kidobásra szánt nem agyon használt felnőtt, és gyermek ruhákról, valamint  játékokról amik taníthatják őket, fejleszthetik vele készségeiket.

Ha valaki végigolvasta ezt a bejegyzésemet és kedvet kapott arra, hogy felajánlást tegyen, az küldjön emailt az otvosbrigitta@missinternational.hu címre hogy mit szeretne hogy megbeszéljük a további teendőket. Minden kisebb nagyobb felajánlásnak örülnek...

Adj, hogy másokat is boldoggá tegyél! :) Legyen ez a mottó :)

Legyen szép napotok!

puszi
Brigi

Továbbra is megtaláltok facebook-on  a hivatalos oldalamon: Ötvös Brigitta Miss International Hungary 2013 , valamit instagramon: otvosbrigi néven :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése