2018. június 1., péntek

Szépségkirálynőnk fényes karrierje a versenyt követően

Szépségkirálynőnk fényes karrierje a versenyt követően


Lukács Réka (25) „Miss Grand Hungary 2014” izgalmas, felívelő karrierje büszkén mondhatjuk, hogy bizony a mi szépségversenyünkkel kezdődött. Rékát 2013-ban ismerhettük meg, amikor is 20
évesen jelentkezett a Miss International Hungary versenyre, amely a világ 3. legnagyobb és legfontosabb szépségversenyének magyar állomása.

Őszinték leszünk már akkor észrevettük, hogy ebben a csajban van spiritusz. Mindenkire nagy hatást gyakorolt. A stáb a nézők és mindenki egy pillanat alatt megjegyezte a nevét, hiszen olyan hatalmas energiával, szenvedéllyel és elszántsággal vágott neki a versenynek és a shownak, hogy szinte lehetetlen volt nem észrevenni. 2013-ban elnyerte az 1. Üdvarhölgy címet de Réka ezzel sem volt teljesen elégedett, 2014-ben visszatért a versenybe és elnyerte a koronát.

2014-ben új koncepcióként egy Valóságshow „Reality Show” keretin belül rendeztük meg a szépségversenyt. A koncepció egyedülálló volt Magyarországon így nagy lehetőséget láttunk benne.
Ígéretes számú nézőközönsége volt az epizódoknak a verseny saját Youtube csatornáján. A Reality  egy érdekes és egyedülálló csavart adott a szépségversenynek és a showban való szereplés lehetővé tette Rékának, hogy megmutassa igazi tehetségét mint színésznő.
Végig fergeteges karaktert hozott és a maximumot nyújtotta, még élvezetessé, izgalmassá téve ez által az epizódokat a nézők számára. Imádta a kamera.Nem volt kétség számunkra, hogy karrierje tovább fog folytatódni és egyáltalán nem meglepetés, hogy a színészetben találta meg önmagát. A verseny után sorra jöttek számára a felkérések: Eseményeken való megjelenés, műsorvezetés, zsűriként való részvétel, fotózások és hasonló kaliberű megjelenések. Most viszont színészi karrierjét látjuk virágozni. Színházban játszik, folyamatosan különböző tv-műsorokban bukkan fel, sorozatszínész és nemsokára a mozivásznon láthatjuk viszont az egyik főszerepben.

Nagyon büszkék vagyunk Rékára és figyelmesen követjük karrierje eseményeit. A Miss International Hungary egy szuper ugródeszka mindenki számára, aki tudja mit akar elérni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése