2013. november 10., vasárnap

Egy szépségkirálynő tapasztalásai

Egy szépségkirálynő tapasztalásai - 1. rész: utam a Miss International felé

A Miss International Hungary 2013 verseny, ahogy a szépségkirálynő, Ötvös Brigitta látta


A nevem Ötvös Brigitta idén, én nyertem a Miss International Hungary szépségversenyt! Az elmúlt csak nem fél év alatt, amikor is kezdetét vette a versenyre való felkészülésem egy nagyon hosszú, nehéz és egyben felejthetetlen időszak volt az életemben. Arra gondoltam,hogy ezt az időszakot megosztom veletek, nosztalgiázok a múltban és felelevenítem Nektek, hogy hogyan is kell elképzelni egy ilyen versenyre való lelki és testi felkészülést.

Ha nyomon követtétek az idei Miss International Hungary 2013 verseny menetét akkor észrevehettétek, hogy egy teljesen más koncepció és Magyarországon mindeddig egyedülálló szervezői felfogás és verseny lebonyolítás tárult elénk. 
Rólam fontos tudnotok pár dolgot ahhoz, hogy megértsétek majd, ott és akkor miért is dönthettek úgy a zsűritagok, hogy én legyek az aki képviselheti hazánkat a nemzetközi döntőn!

18 éves koromban nyertem meg az első szépségversenyemet. El nem tudom nektek mondani,hogy akkor mit éreztem. Megsúgom nektek, hogy az önbizalmam egyenlő volt a nullával... de visszanézve a képeket, videókat, ez szerencsére annyira nem látszódott.. (elvégre én nyertem), de legbelül úgy éreztem csak leégetem magam. Ugyanakkor éreztem magamban egyfajta bizonyítási vágyat önmagam felé, ezért a "gyerünk Brigi megtudod csinálni, csak akarni kell, ha elesek csak akkor lesz baj, de úgy se ismernek, nincs mitől félni!" gondolatokkal nyugtatgattam magam. Nem a legjobb módot választottam, de sikerült. Akármikor erre gondoltam mosolyognom kellett, így nem volt probléma a színpadon a mosolygással, főleg úgy, hogy semmit nem láttam a nézőkből, megnyugtatott. :) 

Amikor kimondták a nevem győztesként, fel se fogtam, hogy mi történik. De nagyon boldog voltam!

Ezt követően, hogy bebizonyítottam magamnak, hogy ha valamit szeretnénk, és azt szívből szeretnénk, kitartással, hosszú munkával és kellő erőfeszítéssel megvalósíthatjuk. Három évembe került mire eljutottam addig a pontig, hogy beadjam a jelentkezésemet a 2013-as Miss International Hungary szépségversenyre. Ez alatt a három év alatt nekem volt sikerélményem, volt hogy nagyot csalódtam a versenyeken. De ez mind megadta az alapokat! Ha azokat kihagytam volna, talán most nem írhatnék Nektek blogot, mint a Miss International Hungary szépségkirálynője...  :) 

Én erre a versenyre nagyon sokat készültem... Szerintem összesen nem készültem ennyit minden szépségversenyt egybevéve amin részt vettem, pedig voltam néhányan... :) Úgy gondoltam, ha ez az utolsó verseny amin részt veszek, adjak bele mindent. Februárban leadtam a jelentkezésemet, és mint valami "őrült" az álmomra koncentráltam, hogy olyan úton haladjak amire büszke lehetek, és arra hogy bizonyítsak magamnak, szüleimnek, hogy milyen céltudatos és kitartó lányt neveltek. Változtattam az étrendemen, és elkezdtem rendszeresen mozogni, tornázni, és lelkileg megerősíteni magam. Kiegyensúlyozott lettem, ami nagyban rásegített abban, hogy sikeres legyek!
Júniusban volt a Miss International Hungary szépségverseny második budapesti előválogatója, amire én is elmentem. Nagyon szép és kulturált helyen volt a válogató. Sok szép lány volt, ami azért megrendítette az önbizalmam. Erre még rákontráztak a zsűri tagjai is, akik jó kemény kérdéseket tettek fel... Már itt lehetett tudni,hogy tényleg komolyan veszik a versenyt és a legjobbat keresik. Nagyon izgultunk a lányokkal, ugyanis más volt, mint amilyen versenyeken eddig részt vettünk, de 7 lánynak sikerült eljutnia a következő megmérettetéshez. 

Egy hónapra rá volt a középdöntő, ami szintén érdekesre sikerült... de ezt majd legközelebb osztom meg veletek,hogy miként éltem meg.
Nagyon köszönöm,hogy végigolvastad az első posztomat! Remélem tetszett! Szép napot! :)

Emlékeztetőül nézzétek meg a verseny összefoglaló videóját:


Ha tetszett az írás, iratkozz fel a blogra a (+1) gomb megnyomásával, vagy ajánld ismerőseidnek is!
Köszönjük a stratégiai segítséget a CT Consulting csapatának! Amennyiben üzleti vagy marketing stratégiára van szükségetek, ne habozzatok jelentkezni itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése